Η εμφάνιση μετράει

February 02, 2018 Christos Nikas
FOR WEDDING PROS (GR)
READING TIME: 2'
WEDDING REPUBLIC DJ BOOTH IN PAROS

 

Hey mr. DJ,
Είμαι ο Χρήστος.

Ο γάμος είναι μια επίσημη περίσταση και αν θέλεις να σταθείς επάξια σε αυτή, θα πρέπει εκτός από το ταλέντο σου να εκτιμηθεί και η αισθητική σου παρουσία.

Δε νομίζω ότι το όνειρό σου ως DJ είναι να σε κρύβουν -από ντροπή- σε μια γωνία, που για να δεις την πίστα χρειάζεσαι τηλεφακό, ούτε να ντρέπεσαι να δείξεις φωτογραφίες από το setup σου σε ένα ζευγάρι.

Θες να ξεχωρίσεις;

 1. Εξαφάνισε τα καλώδια
  Ιδανικά δεν θα πρέπει να φαίνεται κανένα καλώδιο. Πουθενά!
  Διάλεξε τα σωστά μήκη, κόλησε τα επιμελώς, και πάντα ξεκίνα από τα ηχεία προς το booth ώστε να κρύψεις ότι περισέψει κάτω από το τραπέζι σου.
   
 2. Χρησιμοποίησε ένα Facade  ή ένα DJ booth.
  Δεν ξέρεις τί είναι το Facade; Είναι γαλλική λέξη (προφέρεται φασάντ) και σημαίνει πρόσοψη κτηρίου. Είναι μια ελαφριά κατασκευή, συνήθως από αλουμίνιο και ύφασμα, που θα βάλεις μπροστά από το τραπέζι με τον εξοπλισμό σου. Αν το ψάξεις στις εικόνες του google, θα πάρεις πολλές ιδέες.
   
 3. Ντύσου όμορφα.
  Ιδανικά θα πρέπει να είσαι ντυμένος καλύτερα από το μέσο καλεσμένο.
  Δεν είσαι ούτε τραπεζικός ούτε ασφαλιστής οπότε μείνε μακρυά από τα βαρετά κοστούμια του πατέρα σου. Πουκάμισα έξω από το παντελόνι, μπλουζάκια polo και τζην, δεν θα σε πάνε μακρυά στο θέμα αξιοπιστίας και χρέωσης. Δεν θέλεις να σε συγχέουν με τον ερασιτέχνη των 200€.
   
 4. Ντύσε το ίδιο όμορφα τις βάσεις σου (speaker stands - light stands/totems).
  Θα βρεις στην αγορά ειδικά καλύμματα για το σκοπό αυτό, λευκά ή μαύρα.
   
 5. Ισοροπία - Αρμονία - Σύνθεση.
  Φρόντισε το setup σου (facade - ηχεία - φωτα) να είναι αρμονικά τοποθετημένα και να έχουν ισοροπία.

Εφάρμοσέ αυτά τα 5 βήματα, τράβα φωτογραφίες, κάνε μικροδιορθώσεις, δείξε το αποτέλεσμα στους μελλοντικούς πελάτες σου και απόλαυσε περισσότερους και ακριβότερους γάμους, απλά και μόνο από την παρουσίασή σου.

 

May the fun be with you
Christos