DJ Business Workshop

November 19, 2018 Christos Nikas
FOR WEDDING PROS (GR)

THE NEW BREED OF EVENT DJs
From passion to busine$$
 

Τη στιγμή που ένας DJ ξεκινάει και ζητάει χρήματα για το ταλέντο του, σταματάει να είναι "απλά DJ" και γίνεται ένας μικρός επιχειρηματίας. Γίνεται ο ιδιοκτήτης, ο marketer, ο πωλητής και το "προϊόν" της επιχείρισής του.
Η συντριπτική πλειοψηφία των DJs, ενώ είναι εξαιρετικοί στην τέχνη τους, αγνοούν δυστυχώς όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να κερδίζουν από αυτό που κάνουν και θα τους διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό.

Η έννοια του DJ σαν businessman είναι κάτι που δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) να καταλάβουν όλοι, αλλά δεν σχεδίασα αυτό το μάθημα για "όλους".
Είναι μόνο για εκείνους που καταλαβαίνουν ότι για να πετύχεις, δεν αρκεί να παίζεις καλά στα decks. Πρέπει να παίζεις καλά και στην αγορά!
 


"Έχοντας μόλις παρακολουθήσει το Workshop του Χρήστου “The New Breed of event Djs”, η φράση που συνοψίζει την εικόνα που μου αφησε ειναι πως ένιωσα οτι δημιουργήθηκε 100% για εμένα, και τον καθένα από τους συμμετέχοντες ξεχωριστά. Απόλυτη προσοχή στις ανάγκες του καθενός και διάθεση για βοηθεια μέσα και εξω απο την ύλη του workshop. Ο ορισμός της μεταδοτικότητας και της όρεξης για στήριξη με γνώση, εμπειρία και πολλά έξυπνα tips. Value που θα αφησει το στίγμα του για πολλά χρόνια! Χρήστο σε ευχαριστώ από καρδιάς!"

Πέτρος Μάλαμας | NewDJs Team
 


ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ

Σχεδίασα αυτό το Master Class για πολύ συγκεκριμένους DJs και σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται σε όλους.

 • Είναι για σένα που παίζεις σε μαγαζιά, είσαι καλός στην τέχνη σου αλλά θέλεις να ξεκινήσεις σοβαρά και σωστά στον κόσμο των events.
 • Για σένα που είσαι ήδη Event DJ και θέλεις να εξελίξεις τη δουλειά σου για να κερδίζεις περισσότερα.
 • Για σένα που έχεις βαρεθεί να ακούς για χαμηλές τιμές και κρίση. Μπορεί να έχεις απογοητευτεί αλλά δεν πρέπει.
 • Για σένα που θέλεις να ξεχωρίσεις από τη μάζα του μέσου "Wedding DJ" και να δώσεις τη σωστή αξία στον όρο.
 • Για σένα που νιώθεις ότι μπορείς να εξελιχθείς αλλά δεν ξέρεις ακόμα το πώς.
 • Είναι για κάθε part time ή full time DJ που έχει διάθεση και όρεξη να αρχίσει να κερδίζει από το DJing.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι το ταλέντο και οι ικανότητές σου είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο και θέλω να σε βοηθήσω να τα εξαργυρώσεις με ξεκάθαρα και άμεσα εφαρμόσιμα βήματα. 

 


"...αυτές οι δεκαέξι ώρες ήταν ότι καλύτερο έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια σε εκπαίδευση, δεν έμεινε μόνο στην θεωρία όπως κάνουν οι περισσότεροι εκπαιδευτές αλλά με παραδείγματα και έξυπνες ασκήσεις που έγιναν χωρίς να κουράσει, πήραμε όχι μόνο ακριβώς αλλά και πολύ περισσότερο τις γνώσεις που μας έδωσε. Απλός, μεταδοτικός, ίσως στις TOP 3 καλύτερες εκπαιδευτικές εμπειρίες. Ένα συμπυκνωμένο MBA 16 ωρών. Αν θέλετε να γίνετε καλύτεροι στην τέχνη της διασκέδασης απλά εμπιστευτείτε τον..."

Γιώργος Εμμανουηλίδης | DJ Creations

 


Γιατί να το παρακολουθήσεις

Στα 22 χρόνια που ασχολούμαι με τα events και ειδικά τα τελευταία 10 που έστησα τις εταιρείες μου (Showtime, MirrorBooth, Wedding Republic) καταλαβαίνω ότι η πραγματική δυσκολία δεν ήταν στο πόσο καλός DJ είμαι, αλλά...

 • Πώς να έχω την εικόνα που  θέλω, τους πελάτες που θέλω και να κερδίζω αυτά που αξίζω.
 • Πώς να ξεχωρίσω απο τον ανταγωνισμό σε μία υπερκορεσμένη αγορά γεμάτη από κάθε καρυδιάς καρύδι που είναι -ή δηλώνει DJ-
 • Πώς να περάσω απο το να παίζω απλα μουσική στο να είμαι ένας full time επαγγελματίας
 • Πώς να κερδίζω τόσα χρήματα ώστε να μπορώ να ζώ όπως θέλω, αποκλειστικά από αυτό.
 • Πως να εστιάσω σε ένα κοινό που δεν ψάχνει γενικά έναν DJ αλλά που ψάχνει εμένα.
 • Πως να εστιάσω σε πελάτες που δεν ρωτάνε τιμούλα αλλά "πότε μποροούμε να έρθουμε να μιλήσουμε για το event μας".
 • Πως να έχω τους πελάτες που θέλω και να χρεώνω έως και 5 φορές πάνω από την αγορά.

Αυτά ακριβώς θέλω να μεταδώσω σε όσους παρακολουθήσουν αυτό το workshop.

 


Εμαθα για το MASTER CLASS στην Θεσσαλονίκη και πήγα χωρίς κανένα ενδοιασμό μέσα από αυτό το διήμερο πήρα πάρα πολλά πράγματα και tips!!!!!!!!!!!!!!το βασικότερο..?? ΦΟBΕΡΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ. Πλέον είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και καλός φίλος. Eυχαριστώ πολύ για όλα.

Βασίλης Χαραλαμπίδης | Mystique Sound

 

 


Με τί θα ασχοληθούμε αυτό το διήμερο.

Σε δύο εντατικά 8άωρα θα σου πω πώς να μετατρέψεις το ταλέντο σου σε χρήμα, θα συζητήσουμε όλους τους προβληματισμούς και τα εμποδια που μπορεί να αντιμετωπίζεις και θα μάθεις τι ακριβώς να κάνεις για να το πετύχεις.

Μέσα από αποδεδειγμένα παραδείγματα, ασκήσεις και συζήτηση θα δούμε πως:

 • Να χτίσεις ένα brand που θα αντανακλά το ταλέντο και την προσωπικότητά σου
 • Να βρίσκεις και να κλείνεις πελάτες που θα σου ταιριάζουν και θα σε σέβονται
 • Να τους προσφέρεις μια εξαιρετική εμπειρία από το πρώτο e-mail 
 • Να μάθεις να κοστολογείς την αξία σου και να πληρώνεσαι για αυτή
 • Να χειρίζεσαι την ερώτηση taboo: "Ποσο κάνει"
 • Να αξιοποιείς στο έπακρο τις παροχές σου και να "μην αφήνεις λεφτά στο τραπέζι"
 • Να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό


Πιο αναλυτικά...

και αρκετά ακόμα σημεία,  απαραίτητα για έναν επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει και να καταφερει πληρώνεται καλά για το ταλέντο του.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα σου πω απλά το ΠΩΣ, αλλά θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και το ΓΙΑΤΙ να τα κάνεις.


Γνωρίζω τον Χρήστο σαν διοργανωτή του wdjc ήδη δύο χρόνια κι έχω παρακολουθήσει κι ένα master class του ακόμα, οπότε του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών του.Αυτό όμως που βίωσα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου καθώς κυριολεκτικά το απογείωσε!Νομίζω ότι δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την εμπειρία...Μοιράστηκε μαζί μας τα πάντα, μας έλυσε κάθε απορία με απλότητα, αμεσότητα και φυσικά μεταδοτικότητα.Έχοντας πλέον εμπειρία κι απο άλλα master classes έχω να πω οτι το ''new breed'' ήταν κάτι πολύ περισσότερο απο ''value for money''

Άγγελος Ευαγγέλου | Club & Event DJ
 


Και ακόμα...

Τέλος, θα έχεις πρόσβαση για 12 μήνες  -μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες-  σε κλειστό, μύστικό Facebook support group, όπου θα παρακολουθώ την πορεία σου και θα κάνουμε συζητήσεις, διορθώσεις και ομαδικά μηνιαία consultation video meetings.

 

2 ΗΜΕΡΕΣ | 16 ΩΡΕΣ | 6 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ: 250€

Σχετικά με μένα

Είμαι ο Χρήστος Νίκας, επαγγελματίας / full time event DJ, διοργανωτής του Wedding DJ Convention (WDJC), δημιουργός των DJ Masterclass, ομιλητής και DJ Coach.

Εχω σπουδάσει Visual Communication & Design management (Ma) και έχω διδάξει Graphic Design στα ΙΕΚ Ακμή και στον ΑΚΤΟ.
Καταλαβαίνω δηλαδή απόλυτα τις ανάγκες όχι απλά του σωστού υλικού, αλλά και τη σημασία της μεταδοτικότητας του coach σε ένα Workshop.

Είμαι στο χώρο των events από το 1996. Το 2009 δημιούργησα τη Showtime και το 2017 την Wedding Republic. Παράλληλα έχω μια επιχειρηση με photobooth, την MirrorBooth.

Από το 2017 διοργανώνω το Πανελληνιο συνέδριο για event DJs, το WDJC και τα DJ Masterclass.

Έχω παρουσιάσει keynotes τόσο σε DJs όσο και σε επαγγελματίες των event γενικότερα, στο μεγαλύτερο συνέδριο του χώρου (Wedding Circle) και αρθρογραφώ στο μεγαλύτερο blog για Djs στον κόσμο (MobileBeat).

Αυτό το διήμερο σεμινάριο έχει τιμή συμμετοχής 250€ και είναι βασισμένο πάνω στο προσωπικό μου mentoring πρόγραμμα για Event DJs,  διάρκειας 16 εβδομάδων και αξίας 1.000€

 


15-16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

8-9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019*: ΚΡΗΤΗ ⭐ (Ανοιχτό για εγγραφές)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για λεπτομέρειες σχετικά την εγγραφή σου και με την ύλη του Workshop, στείλε μου ένα μήνυμα στο Facebook εδώ ή κάλεσέ με στο κινητό μου: 6977 33 99 64

Σ' ευχαριστω για το χρόνο που αφιέρωσες να το διαβάσεις και θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά.

Χρήστος

*Η ημερομηνία μπορεί να γίνει 9-10 Φεβρουααρίου, ανάλογα με τις αναγκες των συμμετεχόντων. 
Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση του Masterclass: 6 άτομα